INTRODUKSJON AV BOB

Haai.

FØRST MÅ JEG BARE SI EN TING SOM ER ENORMT VIKTIG:'
På bildet under ser jeg ut som en bleikfisk, I know, men det var BARE på grunn av lyset fra DATAN! Sååå.. bare se på innlegget over så ser dere min opprinnelige hudfarge!

Jeg er Bob Kenny. Jeg er den kuleste av oss alle og er dessuten den mest myyyyyystiske. FY så varmt det var ute i dag. Jeg svetta meg nesten i hjæl! Neida, nå tuller jeg. Alle som kjenner meg vet at jeg er litt av en tullefant. Men jeg er en skikkelig dårlig tullefant. Når jeg tuller er det ingen som ler. Spesielt ikke bestevennene mine. De andre ikke-vennene min ler bare liiiiiiitt, men det er bare for å ikke såre meg. Pål og Karl sier hele tiden at jeg ikke må prøve å tøffe meg med å tulle sånn fordi jeg er helt elendig. Nå driver Karl å maser på meg "FÆDDI SNAT ELR?" Noen som forstod det? Karl er litt vanskelig å forstå innimellom fordi han var litt sæin i opplæringa, men han beynner å komme seg. Når vi startet å blogge (i går, altså) var vi fast bestemt på å bli kjempekjente å få mange fæns, kanskje til og med komme på tv og bli millionærer. Det skal faktisk skje, det lover jeg. Nå finner jeg snart ikke på mer å skrive, men jeg håper at dere ALLE SAMMEN vil fortsette å lese bloggen.....det hadde vært kult.....jaa...kuuuult.
"IKKE TØFF'Æ SÅNN'A, BOBBY!" roper Karl bak meg. Jeg snur meg å sier: "HOLD SNAVLA DI PISSEPOTTE!" Altså, jeg er ikke så frekk som det ser ut som. De andre er faktisk mye frekkere, altså. Det skal du vite......jaaaaa... hehe.... Jeg vet hva Karl kommer til å si nå, fordi imens jeg skriver sier jeg det høyt, ja, bortsett fra det jeg skriver i kursiv. Som nå for eksempel! "PLIIIIZ'A BOB! TØFFING ER FOR FÆIGINGER!!" Joda, der kom svaret, men ikke fra Karl, men fra Pål. Du vet, han på bilde på forrige innlegg, vet du. Ja, nå får jeg vel avslutte snart, Pål skal spille My Baby Unicorn
og han sier at jeg er nødt til å skrive at han vil anbefale det så det gjør jeg. Fikk dere dere med dere det? : PÅL ANBEFALER DERE ALLE Å SPILLE MY BABY UNICORN!

O lala!
HADE! HADE! HADE HADE! HADE! HADE! HADE!

Sitat fra Karl: IKKE TØFF DÆI NÅ IGEN'A!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttene med sjarm

Guttene med sjarm

15, Ålesund

Vi heter Pål Stian, Karl Gunnar og Bob Kenny, og vi kommer fra Ålesund. Her er det vi som bestemmer, og vi skriver om det vi vil!

Kategorier

Arkiv

hits