Ny mote - Bøttehatt

Hai.
Da skal jeg bare oppsummere litt hva som har skjedd i kveld:
Først lagde vi pizza og gomlet pepperoni til vi vart feite. Det var kuuuuult. "VA VA D JÆI SA, HÆH?" roper Karl. Jeg bestemmer meg for å bare overse ham. "HEY!" sier han fornærmet og snøfter. Tilbake til poenget: Etter vi hadde blitt skikkelig feite la vi oss ned på gulvet og sov i 2 timer. Når vi våknet bestemte vi oss for å skrive ett innlegg, og det gjorde vi. Eller... det var jo jeg som skrev det da, men de andre hjalp til litt. Sååå spilte Pål My Baby Unicorn
helt til han sovnet og trykket på alle tastene med den lille potetnesen sin. Jeg og Karl dyttet Pål under sofaen så han fikk sove videre der. Vi hørte at Pål våknet med ett dunk. Han hadde prøvd å reise seg, men dunket hodet hardt i sofaen. VI synes litt synd på han så vi dyttet en pakke sjokolade under sofaen. Hmm... hva skal jeg gi til mamma til bursdagen hennes nå da? Jeg hadde faktisk spart på den sjokoladen i TRE ÅR! Jeg fortalte Pål om dette, men han brydde seg ikke. Han bare smattet videre. Han ligger der enda og sutter på fingrene sine for å være sikker på at han har fått i seg alt, før han vasker hendene sine. Karl sitter i sofaen og har rapekonkurranse med seg selv imens han klipper tåneglene sine. Han er så praktisk. Men nå skal jeg fortelle dere noe kult. Karl er nemmelig moteeksperten vår (kommer innlegg om ham senere) og i går kveld fortalte han meg om en helt ny, superkul, megapraktisk hatt som er det absolutte must i vinter!! Nemmelig BØTTEHATTEN! Den er dritkul! Alt du trenger for å bli lagt merke til og for å se bra ut er en bøtte! Helst en litt større en den jeg har, fordi den er litt sånn liten...JO! hihi! Nå skal jeg vise dere hvordan det ser ut. Det er dritkult, bare se:
Var ikke det bare helt STILIG? Det er i hvertfall det råeste jeg har sett på lenge! Tenk på alle de som ikke har Karl som venn da. De får ikke med seg de helt splitternye motene før de bryter ut i alle magasinene. Så her har dere tipset, så får dere også muligheten til å gå med den nye moten FØR ALLE DE ANDRE!

HADE! HADE! HADE! HADE! HADE! HADE! HADE! HADE! HADE! HADE! HADE!!!!

Én kommentar

Pernille

08.jan.2010 kl.18:19

HAHAHAHAHAHA jeg dævvver! dere er megakule! adder dere som venn azz

Skriv en ny kommentar

Guttene med sjarm

Guttene med sjarm

15, Ålesund

Vi heter Pål Stian, Karl Gunnar og Bob Kenny, og vi kommer fra Ålesund. Her er det vi som bestemmer, og vi skriver om det vi vil!

Kategorier

Arkiv

hits