Fakta om Bob og Karl

Hei, nå er det Karl Gunnar og Bob Kenny som skriver. Pål Stian ligger og tar sin SJETTE høneblund. Vi tenkte at dere ville ha litt fakta om oss. "Pål Stian får skrive det sjæl," roper Bob Kenny fra kjøkkenet. Og siden Bob Kenny har den overtalingsevnen som jeg blir sprø av, blir det sånn.

Bob Kenny:
Alder: 15 år.
Stjernetegn: Vannmannen.
Født: 10. februar.
Interesser: Blogg...
Karaktersnitt: 2+
Noe om Bob: Jeg er en gutt som liker å slappe av. Lekser er ikke min greie, det ser du på karaktersnittet mitt. Jeg er sjenert til tider. Marcus EK er mitt store bloggforbilde. Når jeg blir en kjendt blogger, skal jeg komme i Se og Hør, være på TV, ha mitt eget radioprogram som skal hete "Bobb med Bob" og så skal jeg kjøpe et gedigert hus og bli verdenskjendt! Jeg liker... hip hop og litt klassisk musikk. Jeg begynte å like klassisk siden Pål danser og han viste meg sangene. De er jo kjempe pene! Jeg liker ikke taco, det er så ekkelt! Jeg liker bedre sushi og grove knekkebrød. Jeg ser mest på romantiske filmer som "Titanic" og "Love Actually". Elsker de filmene. Jeg er den som synes at skrekk og spenning er kjedelig. Ja, bare tro hva du vil, jeg er meg selv, og du kan IKKE forandre på det.

Karl Gunnar:
Alder: 15 år.
Stjernetegn: Jomfruen.
Født: 24. august.
Interesser: Mote, blogg, fiske, være ute, strikke, gå på ski.
Karaktersnitt: 5+
Noe om Karl: Jeg er en skoleflink og positiv gutt som er full av energi. Jeg liker meg best ute, men på regnværsdager holder jeg meg inne og koser meg med strikking. Jeg er er en mellomting når det gjelder jentete og guttete. Mote er jeg veldig god i, det er noe jeg kan! Min favoritt-musikk er vel pop og hard rock. AC/DC og Britney Spears er mine favoritt-artister. Romantiske filmer er ikke noe for meg, jeg kan få mareritt, men spenning og komedie, det tar kaka! Er det noe jeg hater, så er det folk som tror at nacisme, drikking, gangstere osv er kult. Jeg blir sprø! Av og til kan det klikke litt for meg når jeg ser at folk blir mobbet eller sett ned på, men ellers er jeg en grei fyr.

Det var da litt fakta om oss! Vi håper du enjoyed det. Sorry for at det ikke ble bilde, men det blir i morgen, vi lover!

God natt

2 kommentarer

Karoline

08.jan.2010 kl.23:17

Bloggen ruler!

Guttene med sjarm

08.jan.2010 kl.23:18

Karoline: Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

Guttene med sjarm

Guttene med sjarm

15, Ålesund

Vi heter Pål Stian, Karl Gunnar og Bob Kenny, og vi kommer fra Ålesund. Her er det vi som bestemmer, og vi skriver om det vi vil!

Kategorier

Arkiv

hits