PRØVEKANINEN! - Av Bob Kenny

Hai, lesere!
Jeg, Pål og Karl er blitt venner igjen. Karl gikk ut på ski, men så trynte han. Han kjørte bakengs for å vise at han var best og plutselig kjørte han rett inni en stor mann. Karl så ut som en liten fyrstikk i forhold til han. Karl ble så overrasket og redd at han pissa i buksa og trynte. "IKKE OREDRIV DA, BOBBY" hører jeg bak meg. Karl sparker meg svakt i ryggen. "Kutt ut.." mumler jeg. Enda ett spark i ryggen. "Jeg skriver, din pissepotte" sier jeg og lager det skumleste utrykket jeg kan lage. Karl skvetter og ruller under nattbordet. Pål sitter med hodet hvilt på skulderen min. Au! Han har en skarp hake, men det får bare være. Pål tar frem en snickers og begynner å gomle på den. For litt siden kastet vi alle klærne våre ut av skapene for å føle os som ekte menn. Det hjalp, virkelig! Jeg anbefaler alle å gjøre det! Så rotet vi litt ekstra og tok på oss skitne klær, det var så herlig! Men vet dere hva? Karl fant igjen sitt gamle skjerf! Han ubrøt "JA! ENDLILIIG, NÅ SOM DET ER SISTE SKRIK I MOTEBRAASHEN!" og han prøvde febrilsk å få på seg skjerfet på hodet, men nei. Hodet var for stort. Karl begynte å sutre. "Så, så, det er ikke din feil at hodet ditt er så stort.." sa jeg for å trøste ham. Så fikk han "jegfikkenglimrendeide"-utrykket i ansiktet og blikket hans gikk fra skjerfet til meg og fra meg til skjerfet. Så hoppet han opp og surret det rundt hodet mitt og dyttet meg foran speilet. "Nå.. hva synes du?". Jeg smilte fornøyd for det så skikkelig stilig (og mannlig) ut. Jeg hylte av begeistring.

"Erru fæddi snart, Bob? Du spender ufattelig lang time!"

Jeg snur meg mot Karl og sier at det i hvertfall ikke går fortere hvis han fortsetter å mase på meg. Her kommer det, skjerfet på meg, PRØVEKANINEN: What do you think?


DET VAR INNMARI KULT, SANT?
HADE! HADE! HADE! HADE! HADE! HADE! HADE!

2 kommentarer

Camilla Høydal Myklebust

09.jan.2010 kl.12:49

Haha :p

Tina <3

09.jan.2010 kl.15:00

takk for kommentarene! :D

ja, kommenterer dere, kommenrterer jeg! :D

Skriv en ny kommentar

Guttene med sjarm

Guttene med sjarm

15, Ålesund

Vi heter Pål Stian, Karl Gunnar og Bob Kenny, og vi kommer fra Ålesund. Her er det vi som bestemmer, og vi skriver om det vi vil!

Kategorier

Arkiv

hits