Hva har du i vesken din?

Vi ble utfordret av  http://superper.blogg.no/
Det er sånn at man skal vise bilde og skrive hva man har i vesken sin. Så nå skal jeg, Karl Gunnar, ta utfordringen å vise deg det. Her er innholdet:

Liten kosebamse (jeg pleier å snakke til den når jeg er nervøs. Det hjelper!), manneparfyme (for de som vil føle seg som ekte menn), et halvspist eple (veska er ei ufattelig bra bossbøtte), en ispinne (jeg må ha glemt å ta den ut), barberhøvel (man vet aldri når skjegget begynner å vokse), neglelakk (hvis jeg plutselig får lyst til å stelle med neglene), mobil (den er skikkelig umoderne, jeg vet det), øyenskygge (hvis jeg må lage en blåsveis for å få bevis mot ei bølle), lipsyl (greit å ha nå i kulda), HSM-dagbok (jeg må alltid ha tilgang til den, eller så glemmer jeg alt når jeg kommer hjem), en penn (for å skrive i dagboka), sprettball (greit å ha når jeg kjeder meg), Bella-kort (jeg bare elsker de kortene, gjør ikke du?) sånn ego-ping pong (jeg har blitt veldig god siden jeg alltid har tilgang til den) og ei bok (greit å ha litt lesestoff)

De som er utfordret er: Alle som leser dette innlegget, bruk samme overskrift og utfordre andre, husk og ta med hvem som utfordret deg og reglene:)

Karl Gunnar

Én kommentar

Pernille

09.jan.2010 kl.19:14

Haha! digga kosebamsen fra Penny Klubben :D Borris!

Skriv en ny kommentar

Guttene med sjarm

Guttene med sjarm

15, Ålesund

Vi heter Pål Stian, Karl Gunnar og Bob Kenny, og vi kommer fra Ålesund. Her er det vi som bestemmer, og vi skriver om det vi vil!

Kategorier

Arkiv

hits