Jeg tror jeg later som om jeg er syk!

Hai..
Nå har jeg nettopp fått tak i datamaskinen. Det er så typisk at Pål alltid må gjemme den under sofaen. Arrg! Dere tror sikkert at jeg er gal eller noe siden Pål og Karl skriver slikt om meg... Nei, nei, nei..

Nå har jeg vært her HELT SIDEN 13.JANUAR (altså siden i forgårs)! Jeg tror jeg later som om jeg er syk... FEIL! Jeg later som om jeg er syk... FEIL! Jeg tror jeg er syk... FEIL! Fordi jeg er syk. Jeg vil være syk! Jeg vil ligge å slappe av på rommet mitt helt til vinterferien. Jeg sitter her helt alene. Inne på dette mørke rommet. Tror jeg skal døgne i natt. Jeg gjør selvfølgelig IKKE dette fordi jeg vil ha oppmersomhet. Det skal være visst. Jeg må bare være syk! Jeg måå bare! Når jeg tenker meg om gjør det vondt langt inne i knotten. Jeg later ikke som. ATSJOOO! <----Ser du? Pål og Karl drev å maste på meg at jeg skulle blogge og da må jeg ha blitt syk. Det er vel ikke så gøy å bli tvunget til noe, hva?! Ok, kanskje har jeg ikke blogget. Det skulle jeg ha gjort, vet det. Men livet mitt var ganske kjedelig i  en ørbitteliten periode som varte i kanskje to-tre dager. Det var gørr. Jeg lå på nullpunktet. Skolen gikk også innmari dårlig og det er jo ikke så gøy å skrive når man føler seg tråkket på. Statsminister Jens Stoltenberg burde opprette en støttegruppe som het: "Bobber som føler seg tråkket på" Jeg hadde meldt meg inn med en gang! Men selvsagt så tenker ikke Jensemann så mye på lille, syke, nedtråkkede meg. DERE BURDE SYNES SYND PÅ MEG! Her en dag begynte det å klø ett sted. Langt nede i halsen. Jeg fikk panikk, ante ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hoppet rundt med hendene rundt halsen så mamma sendte meg til psykolog. Hun trodde jeg prøvde å ta selvmord. Jeg protesterte, men ble alikevel sendt til psykologen som snakket alt vett ut av hodet mitt. Hmmm... når jeg tenker meg om så kan det være derfor jeg ble så syk som jeg er. For jeg er syk, jeg later ikke som!BOB KENNY

2 kommentarer

16.jan.2010 kl.12:55

freaks

Kine

16.jan.2010 kl.14:50

love the blogg!

Skriv en ny kommentar

Guttene med sjarm

Guttene med sjarm

15, Ålesund

Vi heter Pål Stian, Karl Gunnar og Bob Kenny, og vi kommer fra Ålesund. Her er det vi som bestemmer, og vi skriver om det vi vil!

Kategorier

Arkiv

hits